Rodstein Oy ilmoittaa aikomuksestaan täydentää erikoiskoneliiketoimintaansa Steamec Oy:n automaatio- ja erikoiskoneasiantuntemuksella

11. marraskuuta 2019

Latta- ja erikoiskoneisiin erikoistunut Rodstein Oy on innoissaan ilmoittaessaan aikomuksestaan ​​yhdistää Steamec Oy:n automaatio- ja erikoiskoneosaamista liiketoimintoihinsa.

Yhdistäminen merkitsee tärkeää virstanpylvästä Rodsteinin historiassa sulautumisen johdattaessa yhdistelmää kohti suomalaisen automaatioteknologian huippua.

Fuusio vahvistaa merkittävästi Rodsteinin kykyä teollisuuden sovellusten materiaalinkäsittelyyn ja vauhdittaa uuden yrityksen jo ennestään nopeaa kasvua. Yhdistetyt kokonaisuudet parantavat Rodsteinin nykyisiä rakennus-, kone- ja energiatoimialojen markkinoita lisäämällä samalla mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia ​​esimerkiksi elintarvikkeiden jalostuksessa, auto- sekä paperi- ja selluteollisuudessa. Kasvaminen automaation saralla on hyvin linjassa Rodsteinin strategian kanssa automaation ollessa tärkein tekijä muuttuvassa teollisuudessa ja yksi maailmanlaajuisen tehokkuuden päätekijöistä.

Toimitusjohtajamme Veikko Moilanen sanoo: ”Lähestyessämme ennätysmäisen, valtavan orgaanisen kasvun vuoden loppua Rodsteinissa, olen iloinen, että voimme nyt ilmoittaa automaatioliiketoiminnan sulautumisesta Steamecin kanssa. Olemme jo kauan ihailleet Steamecia ja olen innoissani mahdollisuudesta saattaa poikkeukselliset joukkueemme yhteen. Uskon todella, että yhteisen intohimomme, päättäväisyytemme ja asiantuntemuksemme ansiosta meistä tulee tunnettu automaatio- ja materiaalinkäsittelytuotteiden asiantuntija ”.